Hvem er vi?

Vi er fire ildsjæle, som alle har stået med spørgsmålene: Dagpleje eller institution? Hvilken institution er bedst i mit område? Og er min lille guldklump i det hele taget klar til det?
I vores søgen på svar, opdagede vi at der er mange andre forældre i samme situation og at spørgsmålene bliver stillet igen og igen i diverse grupper på Facebook.

Vi blev hurtige enige om at der måtte være en bedre måde, end Facebook, at samle alle disse input og og samtidig gøre det lettere for andre forældre at finde svar. Og ikke mindst, give institutionerne en mulighed for at kommentere på både positive, såvel som negative oplevelser vi forældre oplever.

Resultatet er denne hjemmeside, hvor du har mulighed for, at skrive din egen anmeldelse af jeres institution, se andre’s anmeldelser så du og andre kan tage et smartere valg. Og er du leder af en af institutionerne, giver vi dig mulighed for at administrere jeres egen side, tilføje tekst og billeder, samt kommentere på anmeldelser fra brugerne.

Er du institutionsleder?

Hvis du er leder for en af de institutioner vi lister, så kontakt os. Du har mulighed for at kommentere på anmeldelser fra brugerne, samt uploade billeder og tilføje info om din institution.

Kontakt os

01Skriv anmeldelser

02Læs anmeldelser

03Tag et smartere valg